VISIÓ REMOTA
VISIÓ REMOTA
VISIÓ REMOTA
VISIÓ REMOTA
VISIÓ REMOTA
VISIÓ REMOTA
VISIÓ REMOTA
VISIÓ REMOTA
VISIÓ REMOTA
VISIÓ REMOTA

VISIÓ REMOTA

LBA000086
En stock
18,00 €
IVA incluido * Entrega: 1 a 3 semanas
ISBN: 9788492841479

Una visió particular del panorama del videoarte internacional a partir de la plataforma LOOP.

 

Entrega en todo el mundo y opción de devolución.

Download PDF

El projecte LOOP Barcelona, iniciat lány 2003, celebra aquest any la vuitena edició, i ens fa molta il∙lusiò veure que s´ha convertit en una de les cites més importants del circuit artístic per a tots els interessats en l´art en format vídeo.

LOOP és una plataforma que actua com a punt de trobada dels principals agents del sector per mostrar, veure i comercialitzar continguts, reflexionar i debatre, generar contactes, proyectes i establir aliances. I, per descomptat, també vol ser un aparador obert a tot tipus de públics.

Visió remota és una visió particular del panorama del videoarte internacional a partir de la plataforma LOOP. És una exposición que reuneix un ampli conjunt de treballs selectionats a partir dels continguts de les set edicions de LOOP.

LOOP existeix i creix gràcies al compromise I la generosa implicación d´el centre Arts Santa Mònica, que un any més participa en la programación del Festival. En aquesta ocasió, acull un dells proyectes més ambiciosos dels últims anys que hem emprès des de LOOP, i que ha estat possible gràcies a la iniciativa del seu comissari, Paul Young.


També disponible en castellà i en anglès.

Hay 16 artículos más en la misma categoría